Ons team

Tanya van DrielSoe HauAart Spitz
Tanya van Driel – directie/senior consultant

Tanya heeft haar sporen ruimschoots verdiend in de wereld van de ICT. Via diverse rollen en functies, variërend van programmeur op applicatief en systeemtechnisch vlak, systeemanalist/-ontwerper, applicatiebeheer tot pre-sales, (team)coach en senior consultant.

Na een periode in vast dienstverband is zij in 1997 overgestapt naar de detachering. Dit bracht haar op uiteenlopende locaties, zowel nationaal als internationaal. In 2007 zorgde haar ambitie ervoor, tezamen met haar ervaring, dat ze de relatieve vastigheid van een dienstverband verliet en haar eigen bedrijf begon, Fenyx IT Consultancy.

In eerste instantie als eenmanszaak met een inzet als zzp’er. Maar al vrij snel kwam haar echte ondernemersgeest en eigenzinnigheid naar voren. En in 2008 was de omzetting naar de B.V. een feit. Een van haar doelstellingen betrof om een verandering aan te brengen in de wijze waarop de dienstverlening uitgevoerd werd in de wereld van de ICT. Tot dan toe nog te zeer onder regie van puur zakelijke en commerciële belangen. Niet helemaal onbelangrijk uiteraard, maar het ontbeerde nog teveel de kracht en visie van ‘de vrouw in de wereld van de ICT’. Dit werd een van de pijlers van Fenyx, om hier langzaamaan verandering in aan te brengen. Een benadering met gevoel voor efficiënte communicatie en een oprechte inleving voor de klant en haar medewerkers. Kwaliteiten die niet in certificaten te vangen zijn, maar veel meer een kwestie zijn van karakter en toegepaste levenservaring. De mens als persoon is immers exact dezelfde in het sociale als in het zakelijke leven. Een win-win situatie op de langere termijn, zowel voor verstand als gevoel.

Vandaar de slogan “IT with a soft touch”!

Hoewel de crisis voor vertraging zorgde in haar groeiende creativiteit en ondernemerszin, konden deze eindelijk rond 2012 weer volop de ruimte krijgen. Dit resulteerde in de eerste werknemer van Fenyx in 2014. En waarbij Fenyx als merknaam en bedrijf nog meer haar stempel kon drukken in de wereld van de ICT. Letterlijk en figuurlijk, want dit was tevens het moment voor een vernieuwde huisstijl.

LinkedIn_small2 Message

Fenyx-line

Referenties Tanya

“Tanya performed really well, few main points are:

  • precise and accurate reporting
  • timely updates on progress, good communication with other team members (PQ and development)
  • solving problems with issues found and environmental problems with limited help
  • learning test environment and procedures fast, finding own way via checking Intranet and communicating with different people
  • contributing in processes improvements (comments on how test scripts/procedures can be improved)

It was a pleasure to work with Tanya, she contributed a lot to deliver on time with proper quality level.“

Olena Gordiyenko – Uniface/Flow Product Quality – QA Analyst, Compuware

“Tanya is a very skilled and creative Uniface consultant, as a project manager she is a warm person who cares for her team members. She always find a solution for problems and her commitment inspired her fellow colleagues to perform better. Good social skills and knowledge makes her one of the best.”

Hannie Kuipers – Uniface Consultant, Compuware

“To whom it may concern, Tanya belongs to my short list of people that really know what they are talking about in the Uniface world. I know Tanya as a vigorous person with quite an opinion of her own.”

Huub Roem – ICT Manager, Pensioenfonds PNO Media

“Ik heb Tanya leren kennen toen we bij FUJIFILM naar extra tijdelijke IT manpower [of moet ik achteraf zeggen: female power 😉 ] zochten voor de migratie van Uniface applicaties in onze produktie plants. Daar ze deze taken met veel enthousiasme en goede resultaten opleverde bestond al snel de behoefte om haar verder in te zetten, omdat onze plants continu vernieuwingen behoeven. Na uitvoering van wat kleinere projecten (oa. op rapportage gebied en optimalisatie) waarbij ze ook advies gaf over hoe de Uniface omgevingen beter in te richten, is ze ingezet voor grotere projecten zoals onze nieuwe planning- en receptenapplicatie. Prima om op zo’n professional te kunnen rekenen.”

Ron Tijsen – IT supervisor, FUJIFILM Manufacturing Europe B.V.

Soe Hau Soe Hau – senior consultant

Soe is als Service Manager zeer klant- en servicegericht en communicatie staat bij haar hoog in het vaandel. Door haar commerciële achtergrond is zij in staat problemen als kansen te zien, die voor alle partijen zeer waardevol kunnen zijn. Met haar punctualiteit en daadkrachtig optreden in combinatie met goed ontwikkelde sensitiviteit c.q. inlevingsvermogen, weet zij het vertrouwen te winnen van betrokkenen en goede relaties op te bouwen.

Daarnaast is zij pragmatisch en stress-bestendig ingesteld waardoor ze snel kan schakelen.

Tevens heeft zij ruim 10 jaar ervaring met het werken in proces georiënteerde werkomgevingen (o.a. ITIL), waarbij de nadruk ligt op het continu verbeteren van de bedrijfsprocessen en van de aan klanten geleverde dienstverlening. Zij neemt niet alles blindelings over als zijnde de ‘absolute waarheid’ en heeft een hoog kwaliteitsbesef. Hierdoor weet zij de bedrijfsrisico’s binnen de bedrijfsprocessen te identificeren en kan ze tegenmaatregelen definiëren.

Soe heeft bij haar opdrachtgevers de processen Incident-, Problem-, Change- en Releasemanagement uitgevoerd en mee helpen inrichten. Vanuit haar ervaring als voormalig ontwikkelaar en (functioneel) applicatiebeheerder van bedrijfskritische systemen, gecombineerd met haar ervaringen in servicemanagementprocessen, is zij in staat de afstand tussen de ICT en de Business binnen bedrijven te verkleinen.

LinkedIn_small2 Message

Fenyx-line

Referenties Soe

“Soe Hau is sinds 1 januari 2000 werkzaam geweest in de functie van Procesmanager en Servicemanager bij de afdeling Service & Project Management. Het adviseren, implementeren en uitvoeren van verbeteringen in haar vak heeft zij voor verschillende klanten succesvol gedaan. Soe heeft zich gedurende haar dienstverband bij VX Company IT Services B.V. als een loyale, representatieve en prettige, vakbekwame collega gemanifesteerd. In haar opdrachten werd Soe door haar opdrachtgevers dan ook positief gewaardeerd.”

Karen Windels – Manager Competence Center, VX Company IT Services B.V.

“Soe is deskundig, analytisch zeer sterk, uitermate betrouwbaar en weet gemakkelijk contact te leggen en houden met alle geledingen in de organisatie. Ze heeft een onafhankelijke kijk op organisaties en adviseert vanuit een sterke drive tot verbetering. Ze verbindt zich met de bedrijfsdoelen van haar opdrachtgever. En is bovenal een zeer prettige medewerkster die altijd zorgt dat je als leidinggevende op de hoogte bent.”

Hanne Dues – Afdelingshoofd Implementatiemanagement en Procesbeheer, Dienst Landelijk Gebied

“Tijdens haar dienstverband in ons bedrijf hebben wij Soe Hau leren kennen als een betrouwbaar en loyaal medewerkster die haar werkzaamheden conscientieus vervulde. Ben Bros is een agenturen/import bedrijf dat enerzijds kleding uit diverse landen importeert en anderzijds collecties aan de detail-handel verkoopt. Ze bezit zeer goede contactuele en zakelijke eigenschappen.”

Joop Benjamens – Directeur, Ben Bros B.V.

“Ik heb Soe als een goede collega ervaren. Zij combineert proces kennis met technische kennis en weet dit op een overtuigende wijze te presenteren. Ze volgt beleids- en richtlijnen nauwkeurig en met haar vriendelijke voorkomen komt dit nooit rigide over. Soe is prettig in de omgang en heeft een gedegen en brede kennis van zaken.”

Johan Kirchjünger – Functioneel Beheerder, Inspectie van het Onderwijs

Aart Aart Spitz – senior consultant

Aart is een zeer ervaren technisch applicatiebeheerder met ca. 25 jaar ervaring in de ICT bij (semi)overheidsinstellingen.

Systematisch, nauwkeurig en maatschappelijk betrokken zijn keywords die prima bij zijn profiel behoren. Met ruime ervaring in vooral de technische kant van het vak. Divers inzetbaar als technisch schrijver, TMap-gecertificeerd tester of applicatiebeheerder voor zowel onderhoud, implementatie en/of ontwikkeling van software.

Aart beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift, en is in staat om op verscheidene niveaus binnen een organisatie te communiceren.

LinkedIn_small2 Message
[/su_tabs]