Kwaliteit

1680230_revKwaliteit is geen eenduidig begrip. Waar de een enthousiast wordt van de allerlaatste technieken op het gebied van de ICT, zal een ander meer aandacht hebben voor de mens erachter. Maar evenzeer geldt dit voor zaken die sterk branche gerelateerd zijn. Zo heeft men bijvoorbeeld in de bancaire sector veelal een commercieel gedreven cultuur, waar dit in de zorgsector veel minder het geval is. Dit zorgt voor een andere opvatting over het begrip kwaliteit.

Fenyx-line

Bij Fenyx houden we graag rekening met die verschillen. Geen beleving is hetzelfde. Opgebouwd door vele jaren ervaring in de diverse branches, hebben we een fijn gevoel voor zowel de techniek als de kant van de business. Hierdoor zien wij naast de mogelijkheden ook de ‘beperkingen’ op beide fronten.

Wij geloven er in dat mensen hun werk goed doen als zij op de juiste plek zitten. Daarom zetten wij niet alleen onze eigen mensen, maar ook uw medewerkers centraal bij iedere opdracht. Wij zullen uw bedrijfscultuur niet uit het oog verliezen, want uw bedrijf wordt immers mede aangedreven door uw medewerkers.

Bij Fenyx staat de zorg voor een optimale klantbeleving centraal. Kwaliteit op maat!