Over ons

Fenyx is een jong en groeiend bedrijf dat continu op zoek is naar nieuwe uitdagingen en dat graag samen doet met de juiste mensen. Mensen die passen binnen onze bedrijfscultuur en zich uitstekend kunnen vinden in onze missie en bedrijfsethiek. Dit betekent ook dat we snel en flexibel kunnen schakelen. Maar de eerlijkheid gebied ons ook te vermelden dat we hierdoor nog niet voor iedere uitdaging de juiste personen kunnen inzetten. Uiteraard zijn we hier continu druk mee bezig om dit wel te verwezenlijken!

Fenyx-line

cute_nature-HD

Fenyx geeft advies voor zowel technische als procesmatige oplossingen om de business doelstellingen zo efficiënt mogelijk te behalen. Onze eerste stap bij de klant is ons verdiepen in de klantsituatie om zodoende een best passende oplossing aan te kunnen bieden en de informatietechnologie optimaal te benutten.

Wij verlenen onze diensten op projectbasis of op basis van detachering en hebben expertise op het gebied van Applicatiebeheer, Service Management en Project Management. Maar ook voor nieuwbouw van applicaties en coaching kunt u bij ons terecht.

Onze dienst is gericht op het ontzorgen op het gebied van de ICT, inclusief direct gerelateerde aandachtsgebieden. Met oog voor details, de medewerkers en de unieke omgeving van onze klanten.

Oftewel .. “IT with a soft touch”!